Zwanger op vakantie

In mijn laatste post had ik het over een vakantie, maar waar ga je nou naar toe wanneer je zwanger bent?

Wanneer je zwanger bent, moet je toch op een aantal punten letten zoals:

  • Is het een zikavirus gebied? (raadpleeg altijd even het rivm)
  • Wat kan je er doen?
  • Hoever in de zwangerschap ben je?

    En het aller belangrijkste: hoe voel je je?

Onze vakantie hadden we al ruime tijd van te voren geboekt, we waren wel bezig met het ICSI traject, maar op het moment van boeken was ik nog niet zwanger. Nadat de eerste terugplaatsing was mislukt hebben we toch besloten om de boeking definitief te maken.

Samen met mijn schoonouders zijn we een 8-daagse cruise gaan maken door Europa. Onze bestemmingen waren: Rome, Napels, Barcelona, Mallorca, Marseille, La Spezia en vervolgens weer terug naar Rome.

Op 9 augustus 2018 gingen we aan boord van de Symohony of the Seas, die op dat moment het grootste cruiseschip ter wereld was. Wat een unieke ervaring was dat zeg, wanneer je aan boord stapt heb je totaal niet het idee dat je op een cruiseschip zit!

De vakantie zelf was echt heerlijk, maar door de warmte en het vele lopen had ik toch wat last van zwangerschapskwaaltjes waaronder: harde buiken, opgezwollen voeten etc. Mocht ik nog een keer zwanger worden zou ik toch meer voor een relax vakantie kiezen, maar zoals ik al eerder zei verschilt dat per persoon en hangt het er natuurlijk helemaal vanaf hoe je je voelt.

Naar welke bestemming ben jij geweest toen je zwanger was en hoeveel weken was je zwanger?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

volg mij ook op