Week 8

Week 8 zit er al weer bijna op, nog maar 3 dagen te gaan en dan gaat week 9 alweer van start 😀

Afgelopen donderdag (14 juni 2018) hebben we een intake en een echo gehad bij een verloskundige. We zijn erg blij met de keuze voor onze verloskundige. We hebben gekozen voor Avea verloskundige. Eigenlijk hebben we voor hun gekozen omdat ze bij ons in de wijk zitten, dus lekker dichtbij, maar het is een fijne en kleine praktijk en ik had een erg prettig gevoel bij ze.

Tijdens de intake konden we voldoende vragen stellen, maar voordat we begonnen met de intake mochten we eerst naar ons hummeltje kijken. Wat groeit hij goed en we zagen hem zelfs bewegen 😀 Alles klopte precies en mijn uiteindelijke uitgerekende datum is 24 januari 2019.

Na de echo kregen we nog uitleg over het vervolg proces en kregen we de mogelijkheid om een informatieve afspraak + echo in te plannen over 3 weken zodat we meer uitleg kunnen krijgen over de nipt test of de combinatietest. We willen graag weten of alles in orde is met ons hummeltje dus we gaan zeker een van de testen doen.

Na afloop kregen we nog een leuke logeerkoffer van Woezel en Pip met een paar leuke dingetjes erin zoals: een speentje, luiers, baby zalf en een schattig knuffeltje.

IMG_9936

Hoe voel ik me?
Ik voel me erg moe en wil het liefst de hele dag slapen, ik merk dat hele dagen werken erg zwaar is, dus wellicht dat ik iets moet gaan afstemmen met mijn manager. Verder heb ik gelukkig geen andere klachten, dus ik denk dat ik van geluk mag spreken dat ik alleen maar moe ben.

Op 6 juli is pas de volgende echo maar wanneer er nog leuke ontwikkelingen zijn deel ik dit graag met jullie.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

volg mij ook op