Gender reveal!

Eindelijk tikte ik de 14 weken aan en had ik een pretecho geregeld waarop we als het goed is al het geslacht konden zien. We hebben dit laten doen bij Wonderbabies in Capelle aan den IJssel.

Er hing een erg prettig sfeer en we hadden gekozen voor een pretecho van 20 minuten met opname, zodat we het later altijd nog terug konden kijken!

Eenmaal toen ik daar lag kregen we de vraag wanneer we het geslacht wilde weten en ons antwoord was meteen! We konden echt niet meer wachten, wat zouden we krijgen? Een jongen of toch een meisje.

Mischa reageerde heel enthousiast ow ik zie al wat we krijgen, maar eenmaal tijdens het kijken bleek hij het toch fout te hebben en in januari krijgen wij een MEISJE!

Onze ouders en broer en zussen hebben we het meteen verteld, maar op werk waren we van plan om toch iets speciaals te doen. Dus hebben wij het nog even stil gehouden en hebben we beide om maandag cupcakes uitgedeeld die gemaakt waren van roze beslag. Op de cupcakes hadden we roze en blauwe marsepein gedaan en pas als iemand een hap nam was te zien wat het zou worden.

IMG_0138

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

volg mij ook op