En? Is het gelukt?!

Als je mijn blog volgt zal je je wel afvragen of het gelukt is. Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen, helaas is het niet gelukt. En daar ben ik toch behoorlijk aangeslagen van, elke keer wanneer ik denk dat het weer goed gaat word ik toch verdrietig omdat er iemand in mijn omgeving vraagt of het gelukt is.

Natuurlijk weet ik dat de kans dat het lukt slechts 30% is, maar toch heb je ergens hoop dat het meteen de eerste keer lukt. Het feit dat er een groeiende embryo wordt teruggeplaatst en deze helaas niet blijft pakken dat komt echt hard aan. Het voelt als een soort mislukking van je lichaam 🙁

Maar goed ik heb de wachtweken overleefd, gelukkig ging de tijd toch sneller dan verwacht, maar kon ik de verleiding niet weerstaan om eerder te testen. Hoe dom was dat van mij?! Want door de pregnyl in mijn lichaam testte ik natuurlijk positief. Zaterdag 24 maart was mijn officiële testdatum, maar vrijdag begon ik al wat bloed te verliezen en zakte al mijn hoop door de grond heen. Het voelde niet goed en ergens voelde ik dat het al ging mislukken, ondanks mijn hoge temperatuur en alleen wat licht bloedverlies.

Mijn voorgevoel had gelijk, want zaterdag brak de hel los en niet zo’n beetje ook. In mijn leven ben ik nog nooit zo heftig ongesteld geweest. Zaterdagavond hebben we het op een zuipen gezet en na een brakke zondag dacht ik me weer een stuk beter te voelen, maar nu ik dit typ merk ik toch dat het me erg veel pijn doet. Ik weet dat ik positief moet zijn en blij moet zijn dat we nog 3 cryo’s in de vriezer hebben liggen, maar toch hoopte ik ergens dat het in een keer zou lukken.

IMG_9434

Helaas dat was dus niet het geval en nu gaan we na een verplichte rustmaand vol goede moed voor poging 2! Inmiddels zit ik op dag 6, dus heb ik nog ongeveer 20 – 24 dagen te gaan voor ik ongesteld word en we aan poging 2 mogen beginnen. De komende tijd zal ik niet veel te melden hebben, dus zal ik hier weer wat stiller zijn.

Wel hebben wij op 12 april een afspraak in het ziekenhuis om poging 2 te bespreken. Uiteraard laat ik dan weer wat van mij horen.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

volg mij ook op