Een kijkje in het leven van Elena – maand 7

Alweer een maand voorbij en onze kleine meid is inmiddels alweer 7 maanden oud. Het voelt nog als de dag van gister dat ze een klein hummeltje van 44 cm was, maar nu is ze alles behalve klein. 

Het wordt een echt dametje met lange benen die lekker eigenwijs alleen maar wil zitten en vooral niet wil liggen. Zo vond ze het vorige maand nog prima om in haar box of op de grond te liggen. Nu is ze dat vrij snel zat en wil ze het liefst alleen maar zitten, maar omdat dat haar nog niet zelfstandig lukt wordt ze weer boos, haha. Verder is ze lekker aan het dollen, ze vind het leuk om spelletjes te doen of om lekker te kletsen. 

Ze begint nu ook al erg groot te worden voor haar reiswieg, dus hebben wij afgelopen vrijdag een nieuwe wagen aangeschaft. Althans een kinderwagen/buggy. Helaas is de levertijd 3-6 weken dus hopelijk is hij net op tijd binnen voor onze vakantie. 

Mijn hobby staat helaas momenteel op een laag pitje. De dagen vliegen voorbij en Elena slaapt ineens niet meer de nachten door. Een paar weken geleden had ze een oorontsteking, was ze enorm verkouden en had ze keelpijn. In die periode werd ze veel ‘s nachts wakker omdat ze aan het hoesten was en graag haar speentje of een flesje ter verzachting wou hebben. Inmiddels is ze weer helemaal opgeknapt, maar het speentje of flesje die ze ‘s nachts wil hebben zit er nog steeds in. Wat ervoor zorgt dat Mischa en ik extreem vermoeid zijn de afgelopen weken. Dus nu is het hopen dat ze de komende maand eindelijk weer gaat doorslapen! 

Wel ben ik sinds 16 juli begonnen met een nieuwe levensstijl. Ik ben gezonder gaan eten en meer gaan sporten in de hoop wat af te vallen en wat strakker te worden #fitmom. Daarvoor ben ik een nieuwe instagram gestart @adutchmom en ik overweeg nog om hier er ook meer over te delen. 

Wordt vervolgd…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

volg mij ook op