Een kijkje in het leven van Elena – Maand 4

Vandaag is Elena 18 weken oud en dat betekend weer tijd voor een nieuwe blog! Deze maand ga ik weer beginnen met werken en dat is wel heel erg wennen. Na bijna 4,5 maand met Elena samen voelt het heel gek dat ik vanaf volgende week 4 dagen ga werken en Elena naar het kinderdagverblijf en mijn schoonmoeder moet brengen. Daarom probeer ik deze week nog extra te genieten!

Foto is gemaakt op 2 mei 2019

In mijn vorige blog had ik het erover dat de maagkrampen minder zijn geworden. Dat is het ook zeker, maar toch heeft ze nog wel dagelijks last van krampen. Elena is verder een erg vrolijk meisje, ze kletst er lekker op los en is echt haar stem aan het ontdekken. Wat voor leuke schreeuwmomenten zorgt haha. Ze kan echt al super goed haar hoofd omhoog houden en begint speelgoed steeds interessanter te vinden. Daarnaast vind ze nu ook de tv erg interessant en vindt ze het nog steeds geweldig om het spelletje op het aankleedkussen te doen. 

Voeding
Helaas gaat het met haar voeding nog steeds niet helemaal goed. De hypo-allergeen voeding geeft zeker meer rust, maar toch voelt ze zich niet helemaal lekker. Ze zit regelmatig onder de rode vlekken en heeft een erg droge/eczeemachtige huid. Omdat ze vanaf volgende week naar de kinderopvang gaat heb ik geprobeerd haar weer Nutrilon Standaard te geven, dit heb ik wel gemengd met haar huidige voeding, maar na enkele flesjes zat ze onder de rode vlekken en ben ik dus weer snel op de haar hypo-allergeen voeding terug gestapt. Daarnaast geeft ze nog regelmatig veel voeding terug en lijkt haar huid maar niet rustiger te worden. Dit was voor ons een reden om naar een kinderarts te gaan. Helaas staat de afspraak pas 24 mei gepland en staat ze op de lijst om wanneer het kan eerder langs te mogen komen. Hopelijk komt hier wat uit, want ons meisje heeft regelmatig pijn en op zo’n moment voelen we ons zo machteloos 🙁

Lang weekend weg
Natuurlijk hebben we ook leuke momenten gehad, want we zijn met de hele familie een lang weekend naar Center Parcs geweest. Wat hebben wij een geluk gehad, want dat weekend was het gewoon 25 graden! Maar jeetje wat moet je veel voor een kleintje meenemen wanneer je op weg gaat. Ik zal binnenkort een meeneem lijstje delen.

Zoals jullie merken ben ik steeds slechter in het bijhouden van mijn pagina, maar ik wil alsnog de maandelijkse updates geven. Dus mocht je het leuk vinden blijf dan vooral elke maand mijn blog volgen! Zo af en toe zal ik nog een andere blog delen, maar vanaf volgende week dinsdag ga ik weer 4 dagen per week werken en daarnaast heb ik een andere hobby gevonden. Ik ben namelijk bezig met het naaien van babykleding voor Elena en vind het echt super leuk om te doen. Ik haal er veel plezier en inspiratie uit! Wanneer ik bezig ben met stofjes uitzoeken dan stroomt de inspiratie voor kleding binnen.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

volg mij ook op