De eerste echo

Eindelijk was het zover, de dag van de echo! De dagen ervoor had ik nergens last van, maar op de dag zelf was ik toch behoorlijk zenuwachtig. Vragen als: zit alles wel goed, groeit het goed en klopt het hartje al? spookte door mijn hoofd heen.

De afspraak stond pas om 14:15 uur, dus moest ik eerst me een ochtendje op werk weten te vermaken. Gelukkig ging de tijd erg snel en voor ik het wist kon ik richting huis. Mijn vriend was zo lief om de lunch te regelen, maar van alles wat hij kon kiezen dacht hij me blij te maken met filet americain, het enige wat ik dus absoluut niet mag! Hahaha, ik weet dat het goed bedoeld was en daarom hou ik ook van hem!

Om kwart voor 2 had mijn vriend het briljante idee om op de scooter naar het ziekenhuis te gaan, dus ik nogal gestrest achterop, bang dat we het niet zouden halen. Gelukkig waren we precies op tijd en na slechts een paar minuten wachten werden we naar binnen geroepen. Er werd me vriendelijk verzocht om alle onderkleding uit te trekken want er zou een inwendige echo gemaakt worden.

Daar ging ik dan en na niet lang zoeken zagen we ons kleine hummeltje. Slechts 6,5 mm groot en al een mooi hartje die klopt. Mijn vruchtzak en het reserve voedsel zagen er ook prima uit en alles klopte met hoever ik volgens de berekening zou zijn.

IMG_9834

Wat een opluchting, nu hopen dat alles goed blijft gaan en we volgende week een mooie echo + intake krijgen bij de verloskundige.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

volg mij ook op