Tijd voor een volgende blog!

Het is een tijd geleden dat ik hier wat heb gepost. Als je me actief volgt, sorry daarvoor! Ik merkte dat ik even afstand van alles moest nemen, want het hakte er behoorlijk in dat de eerste poging niet is gelukt. Zoals al in mijn vorige post aangegeven weet ik dat de slagingskans klein is, maar toch hoop je op een positieve afloop.

Na de mislukte terugplaatsing moesten we verplicht een maand rust nemen, omdat je lichaam dan kan herstellen na een stimulatieronde. Deze ronde hadden we wel een afspraak in het ziekenhuis staan om uitleg te krijgen over een cryo terugplaatsing.

Hoe gaat dat te werk?
In de vorige ronde hebben we bericht gekregen dat op dag 4, 3 mooie embryo’s zijn ingevroren. Bij een cryo terugplaatsing halen ze zo’n bevroren embryo uit de vriezer. De volgende ochtend krijg je te horen of het ontdooien goed is gegaan, als alles is goed gegaan krijg je diezelfde middag nog de terugplaatsing. Het voordeel aan deze ronde was dat alles in mijn natuurlijke cyclus zou gebeuren en ik geen medicijnen hoefde te gebruiken. Echt wat was dat heerlijk zeg!

Aan de hand van ovulatietesten moest ik mijn natuurlijke eisprong vinden en zo werd precies getimed wanneer ik op juiste dag in mijn cyclus zou zitten om de cryo terug te plaatsen.

Mijn afwezigheid
Toch ben ik langer dan een maand afwezig geweest. Wij kregen op 20 april de sleutel van ons nieuwbouwhuis en daar zijn wij elke dag wel tot laat aanwezig geweest. Hierdoor was het niet mogelijk om ook nog mijn blog bij te houden. Inmiddels is het huis bijna af en gaan wij volgende week verhuizen 😀

Nu wil je natuurlijk weten hoe mijn terugplaatsing is gegaan. Dat lees je in mijn volgende post 😉

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

volg mij ook op